| ~... My new Ro_Om | |
|
|
Author | Message |
---|
Chou
| Subject: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 12:02 am | |
| Gandindu'ma la luptele dintre ingeri intr in noul meu dormitor.Il cercetez cu atentie si imi scot cateva carti din geanta si le pun pe o masuta mica,de langa pat. | |
|
| |
Chris Admin
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 12:12 am | |
| Veneau din ce în ce mai multe persoane pe acest tărâm necunoscut , se întreba oare cine i aducea acolo , habar nu avea , însă ştia lucrul cel mai important ca să nu moară , trebuia să-i facă jocul acelei persoane.Observă din nou o nouă cameră ocupată , probabil o noua persoană ajunsese.Se holbă câteva clipe la uşa masivă , apoi degetele sale făcură contact cu suprafaţa acesteia , dând naştere unui sunet slab ce răsuna în ecou. | |
|
| |
Chou
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 12:17 am | |
| Imi intorc privirea catre usa,speriat de sunetul ce'l auzisem.Ma aporpii incet,gata sa'mi iau pozitia de aparare si'i deschid persoanei necunoscute.Suflu usurat,atunci cand il vad pe tip. | |
|
| |
Chris Admin
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 12:25 am | |
| -Ah salut!Neah suntem în aceeaşi tabără , nu-i nevoie să ne luptăm , afirmă tânărul , în timp ce-şi plimbă privirea pe trupul noul tip , analizându-l de sus până jos. -Uh pot intra?întreba apoi curios şi dorind să-l mai studieze puţin. Afişă o faţă inocentă , era bun la jucat teatru şi la schimbat mimica feţei. | |
|
| |
Chou
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 12:29 am | |
| -Desigur,nu te opresc.ii zic si ma dau din drum zambind pentru a'l lasa sa intre.Scuze,cad dezordine,tocmai ce am ajuns si...nu imi gasesc toate lucrurile. | |
|
| |
Chris Admin
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 12:35 am | |
| -Uhm yeah , ştiu cum e şi eu când am fost teleportat aici pentru prima data , eram ca picat din avion. Profită de invitaţie şi îşi îndreptă paşii în interiorul camerei.Mută câteva lucruri de pe fotoliu pe canapea unde mai erau şi altele , pentru a-şi face loc.Se uită trecător printre lucrurile din mâna sa şi observă şi o trusă medicală.Se aşeză apoi pe suparafata moale a fotoliului. -Să înţeleg că tu eşti noul nostru medic?sau cel puţin asta îmi spun lucrurile care ţi s-au adus. | |
|
| |
Chou
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 12:43 am | |
| -Mmmm,deah..eu sunt.Si tu esti ? il intreb si adun cateva dintre lucruri,pe care le un intr'un dulap,apoi ma asez pe pat asteptand raspunsul tipului cercetandu'l din cap pana'n picioare. | |
|
| |
Chris Admin
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 12:51 am | |
| -Well eu sunt regele , dădu uşor din umeri , urmărindu-l deasemenea cu privirea.Ah da dacă ai ceva nelămuriri în legătură cu regatul ăsta , mă poţi întreba , nu ştiu nici eu suficiente informaţii , însă puţin mai multe decât voi , eu am fost adus primul .Ah da , bine ai venit printre noi!replică el curios cam cum acceptase brunetul situaţia. | |
|
| |
Chou
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 12:59 am | |
| -Maiestate..fac o plecaciune in gluma si ma uit la el.Sunt Chou..Aoyama Chou.Nu prea cred ca o sa am probleme..asta si sper.Tot ce vreau este liniste atunci cand dorm...si poate un pat mai mare,dar nu conteaza, chicotesc si deschid o fereastra. | |
|
| |
Chris Admin
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 1:11 am | |
| -Wey , wey nu mai face glume pe seama mea , mă rog a poziţie pe care o am , zise el bosumflându-se.Şi wow văd că nu te deranjează atât de tare locul ăsta huh? Nu ştiu câtă linişte va fi , până la urmă vom fi nevoti să luptăm. Deschisese fereastra , deja se simţea aerul mai rece ce pătrundea rapid în încăpere. | |
|
| |
Chou
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 1:18 am | |
| -Nu iti plac glumele?Atunci esti un om destul de serios,si stiu ca ne vom lupta,dar acum e liniste si nu cred ca vro veni dirseara la ferestra.Si..nu ti'am retinut numele.. | |
|
| |
Chris Admin
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 1:27 am | |
| -Ba da , evident că-mi plac glumele nah , serios?Eh da sunt şi serios în unele cazuri speciale.Neah nu vor veni , zise râzând slab."Încă nu s-au adunat toţi jucătorii va mai dura până atunci..."Uhm da mă numesc Christopher , ştiu că ţi se limbă plimbă în gură deci mai pe scurt Chris , replică trezit din gândurile care îl tot frământau de vocea baitului , până la urmă i se oferise o responsabilitate destul de mare. -Dar tu?adăuga peste câteva secunde. | |
|
| |
Chou
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 1:53 am | |
| -Nu inteleg,ce vrei sa spui?Cum ma cheama sau varsta mea?Fii dragule mai explicit.Inchid fereastra si ma intind in pat,jumatate adormit.Apropo,cati ani ai? | |
|
| |
Chris Admin
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sat Feb 20, 2010 2:27 am | |
| -Uhm cum te numeşti?Şi dacă tot ai menţionat poţi spune şi vârsta că nu mă supăr.Eu am vreo 20 de ani , cum sunt tânăr sau bătrân?întrebă el în timp ce se mişcă puţin pe fotoliu pentru a găsi o poziţie mai comfortabila."Shesh ce mă doare spatele"gândi el amintindu-şi ceva dureros ce se petrecuse chiar în dimineaţa asta. | |
|
| |
Chou
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Sun Feb 21, 2010 12:10 am | |
| -Tocmai ti'am zis,zic razand.Chou,21 de ani,ma batran decat tine. zic si ma duc langa el.Am dreptate sau nu : fata de tronul tau,fotoliul meu e cel ma rau loc unde sa stai. | |
|
| |
Chris Admin
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Mon Feb 22, 2010 10:11 pm | |
| -Pope nu prea ai nimerit , nu e chiar atât de comfortabil pe cât crezi tu , şi fotoliul tău e foarte bun , numai că am avut un incident mai neplăcut în dimineaţa asta şi am fost lovit în spate iar momentan e cam dureros "Pff dacă propriile gărzi aproape că mă omoară , inamicii ce-mi vor face?" | |
|
| |
vipin
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Wed Dec 01, 2010 6:31 pm | |
| Uh pot intra?întreba apoi curios şi dorind să-l mai studieze puţin. Afişă o faţă inocentă , era bun la jucat teatru şi la schimbat mimica feţei. | |
|
| |
shreeenergy
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om Mon Dec 20, 2010 3:56 pm | |
| Uh pot intra?întreba apoi curios şi dorind să-l mai studieze puţin. Afişă o faţă inocentă , era bun la jucat teatru şi la schimbat mimica feţei. =========== SEO ServicesLink Building | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ~... My new Ro_Om | |
| |
|
| |
| ~... My new Ro_Om | |
|