Angels Kingdom
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Role Play Game

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

New rooom

Go down 
5 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Chris
Admin
Chris

New rooom - Page 2 Empty
PostSubject: Re: New rooom   New rooom - Page 2 I_icon_minitimeSat Feb 27, 2010 12:07 am

Îşi trecu mâna prin păr , apoi îşi deschise hanoracul scăpând de el şi rămânând în tricou"Heh mi s-a făcut cam cald , dar încă nu văd dublu"gândi el căci verificase mai devreme.
-Hm poate are şi el călduri şi cedează pentru o partidă , da că să fii sigur adu mai multe , şi ai grijă să iei şi prezervative că apoi te trezeşti cu invazie de iepuri , zise râzând, apoi îşi lipi din nou buzele de pahar , savurându-i conţinutul , privindu-l pe celălalt băiat cu coada ochiului.
Back to top Go down
https://angels-kingdom.rpg-board.net
Dark

Dark

New rooom - Page 2 Empty
PostSubject: Re: New rooom   New rooom - Page 2 I_icon_minitimeSat Feb 27, 2010 12:40 am

- S-au inventat prezervative pentru iepuri ? incepu tanarul sa chicoteasca cand auzi remarca.
- " Yep s-a ametit!" isi confirma in minte, umplandu-si alt pahar si dandu-l mai incet pe gura fata de celalt, in timp ce-si trase cu ajutorul unui deget gulerul putin mai jos.
- Mai multe iepuroaice ma baga in faliment direct, nici nu ma risca aici! se amuza acesta, incepand sa rada prosteste.
- " Okey...e grav!" isi zise dar inca chicoti usor.
Back to top Go down
vipin

New rooom - Page 2 Empty
PostSubject: Re: New rooom   New rooom - Page 2 I_icon_minitimeWed Dec 01, 2010 6:30 pm

Se uită la uşă preţ de câteva momente , însă până la urmă se apropie , iar degetele sale făcură contact cu suprafaţa masivă , dând naştere unor sunete slabe în intensitate.
Back to top Go down
sweetswwet

New rooom - Page 2 Empty
PostSubject: hi   New rooom - Page 2 I_icon_minitimeTue Dec 07, 2010 9:42 am

Se plimba pe hol neavând vreo direcţie anume , fiind doar curios peste ce ar mai putea da ,
---------------------------
Online Marketing Agency
SEO Newcastle
-------------------
Back to top Go down
shreeenergy

New rooom - Page 2 Empty
PostSubject: Re: New rooom   New rooom - Page 2 I_icon_minitimeMon Dec 20, 2010 3:55 pm

Deci Chris, dupa hainele tale, cred ca sunt garda ta de corp! Ma insel ? intreba acesta usor nesigur.
=============
SEO Services
Link Building
Back to top Go down
Sponsored content

New rooom - Page 2 Empty
PostSubject: Re: New rooom   New rooom - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

New rooom
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2